Kayak Fishing of te wel het vissen vanuit een kajak is een unieke manier van vissen die in een razend snel tempo in populariteit toeneemt.

Op zich niet verwonderlijk aangezien deze wijze van vissen een bijzondere beleving met zich meebrengt, niet alleen kun je in alle rust je hobby uitoefenen maar doordat je geruisloos bent sta je zeer dicht bij de natuur en kun je deze ook zeer dicht benaderen. (denk daarbij aan ondieptes, vissen,vogels en bijvoorbeeld bevers)

Het grote voordeel van een kajak is dat je niet afhankelijk bent van trailer hellingen om te water te gaan en dat er qua onderhoud vrijwel geen kosten aan verbonden zijn.

Daar komt bij dat na afloop van een dag vissen je de kajak zo op de dakdragers van je auto kunt leggen en vervolgens in de schuur te zetten.

De kajak is zeer breed in te zetten waardoor vele visserijen mogelijk zijn en dat op zeer uiteenlopende wateren zoals grote meren , (stevig) stromende rivieren, polder water maar ook op het zoute is de kajak als een vis in het water.

Op deze website zijn tal van verschillende visserijen te vinden die je zoal met de kajak kunt beoefenen waarbij de kunstaas visserij op zowel zoete als zoute rovers prominent aanwezig is.

Wilt U meer weten of bijvoorbeeld een proefvaart maken dan kan je altijd terecht bij mijn kajak dealer Hobie Cat Holland van de heer Johan van Kooten.

  • Kajak vissen. Een unieke beleving.
  • Zoet water kunstaas visserij op o.a. snoek, snoekbaars, baars, roofblei, winde, forel
  • Zout water zeebaars, geankerde visserij op haai, rog, platvis